Ik laat de cadeaupakketten losTijdens het opruimen van mijn huis (een proces dat een Nieuwe Liefde in mijn leven bracht) kwam ik deze cadeaupakketten tegen. Het zijn de laatste 5 pakketten die zijn overgebleven na een aantal events die ik de afgelopen maanden heb begeleid.

Net zoals ik heel veel spullen uit mijn huis heb losgelaten tijdens het opruimen, laat ik ook deze 5 laatste cadeaupakketten met heel veel Liefde los, zodat er weer ruimte vrijkomt voor nieuwe dingen... en nóg meer Liefde :-)De cadeaupakketten t.w.v. 121,50€ bevatten:

1

Het Geheim van Loslaten: het 142 pagina's tellende doe-boek t.w.v. €44,- dat je de techniek van het loslaten stap voor stap leert.

3

Het boek "Hulp bij Lastige Gesprekken - Verbindende en Duidelijke Communicatie in 5 Stappen" t.w.v. €19.95,-

2

De 99-delige set Vrouwelijke Kracht CoachKaarten t.w.v. €33,- die je kennis en inzichten bieden over je vrouwelijke kracht en je een nieuw niveau van zelfbewustzijn helpen krijgen.

4

Set van 5 HoutVanJou postkaarten t.w.v. €25,-Wil jij één van de 5 laatste pakketten?

Wil jij graag één van deze laatste vijf pakketten?
De totale waarde van elk van deze pakketten is €121.95,-

Maar omdat ik graag ruimte wil vrijmaken voor nieuwe dingen en nóg meer Liefde :-) mag jij ze hebben voor €77,- per pakket. (excl. €7.50,- verzendkosten)

Wil je graag een pakket ontvangen? Laat me dan hieronder weten waar ik het naartoe kan sturen.>