Share

Hoewel binnen onze organisatie hard gewerkt wordt – tegenwoordig uiteraard hoofdzakelijk via telewerk – is het ook regelmatig FUN geblazen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Graag geven we je een kijkje achter de schermen over hoe het er bij ons op kantoor soms aan toe gaat. Tugçe, één van onze projectmedewerkers, neemt je mee in haar ervaringen tijdens a day at the office bij Pure PowerVrouwen.

Een doodgewone dinsdag, 9:00u. Alle medewerkers zijn inmiddels aangekomen en zijn klaar voor een drukke dag. ”Wat staat er te gebeuren?” Vraag je je natuurlijk af. Let me explain! De bedoeling van deze dag was om contentmaterie op te nemen voor Instagram Reels.

Voor de vrouwen onder ons die er nog niet zo bekend mee zijn: Instagram Reels is een onderdeel van Instagram dat vandaag de dag erg populair is. Je kan er leuke en leerzame video’s posten. Dat willen wij als Pure PowerVrouwen team natuurlijk graag bieden aan onze volgers.

Wendy, onze medewerkster die voor deze dag de videoscripts had uitgeschreven, legde enthousiast aan het team uit hoe de opnames zouden verlopen en hoe iedereen daar een rol in kon opnemen. Camera, kabels, verlichting, attributen,… overal was aan gedacht! “Zo professioneel! En wat een uitrusting!” dacht ik bij mezelf.

Het was intussen tijd geworden om de eerste video op te nemen. Daarin zetten we de toon van de rest van de video’s: we brachten in beeld hoe je als vrouw je innerlijke Pure PowerVrouw kan wakker maken. Dat is de innerlijke Pure PowerVrouw die iedere vrouw in zich heeft, ook al besef je dat niet altijd.

Je kunt je bij de opnames een party sfeer voorstellen, inclusief de muziek die bij de filmpjes hoort. En het dansen. En het enthousiasmeren. Lachen was het! En natuurlijk ging niet alles de eerste keer zoals gepland. Vaak moest er toch een aantal keren geoefend worden. Amai zeg! Die video’s van 30 seconden… daar kruipt toch wel wat tijd in! (Onze eerste poging kun je trouwens hier vinden. Volg ons ook zeker op Instagram, want de komende tijd ga je nog veel meer tips en trics van de ‘innerlijke Pure PuwerVrouw’ horen.)

Twee video opnames later was het tijd om te lunchen. Spaghetti-time! We zaten gezellig aan tafel met het hele team (mét de nodige afstand uiteraard) en bespraken de verdere details voor de volgende video’s. Die verliepen veel sneller dan de opnames van de ochtend. Ja, we waren inmiddels geoefend en zaten al helemaal in de flow!

Tegen 15:30u hadden we 10 video’s opgenomen. It’s a wrap! Super tof om te zien hoe iedereen tevreden was met de resultaten. Met een voldaan gevoel dronken we met z’n allen nog een lekkere kop thee en koffie.

Het was een fijne en productieve dag. Good team, good vibes, good day!

Voilà, nu heb je een beeld gekregen van hoe het er aan toe kan gaan tijdens een drukke dag bij ons op kantoor. De back-stage foto’s en video helpen je beeld compleet te maken 😉

Ik wens jou een fijne dag, vol met mooie mensen.

Veel liefs,
Tugçe

Share
  • >