Hoe een groot doel nog groter werd...Sommige mensen stellen nooit doelen. Dromen hebben ze wel. Grote dromen. Maar ze laten deze dromen dromen zijn omdat ze vaak bang zijn om te falen als ze van hun droom een doel zouden maken.

Mijn doel 10 maanden geleden was een videotraining maken. Een training waarin ik al mijn kennis, ervaring en expertise zou inzetten over hoe we als vrouw onze vrouwelijke kracht kunnen inzetten en tegelijkertijd de strijd met mannen kunnen stoppen.

Op het einde van de zomer vorig jaar wilde ik deze training klaar hebben. Tot dat ene gesprek met Natascha van Feel2B alles veranderde...

In dat gesprek werd het idee geboren om een documentairefilm te maken over genderintelligentie. Natascha haar technische expertise als filmproducent, ik mijn inhoudelijke expertise over het gender-thema en Vrouwelijke Kracht.

Inmiddels is dat idee uitgegroeid tot een heus meerjarig project, waaraan een fantastisch team van (voorlopig) 17 mensen werkt en waarin we de documentaire “It’s a Gender Thing” zullen inzetten in een project waarbij we organisaties training, coaching en consultancy bieden rond hun genderdiversiteitsbeleid.

Ik kan natuurlijk alleen maar blij worden van het feit dat mijn grote doel een nog groter doel werd, want dat betekent dat ik mijn missie nog beter kan waarmaken. Een missie die aanslaat; we haalden er op verschillende plekken de pers mee.

Volgende maand starten we met de opnames van de film. We hebben een deel van de financiering voor de film rond (maar zijn nog steeds op zoek naar organisaties die ons hierbij willen helpen om alles rond te krijgen). In het najaar hopen we de première te kunnen draaien.

Welk doel heb jij en hoe kan je dat doel nog groter maken? Durf grote doelen te stellen! Wees niet bang om te falen! Als je niet probeert, weet je nooit of het zal lukken. Als het lukt, krijgt je zelfvertrouwen een boost als nooit tevoren. En als je je grote doel niet bereikt, kan je nog steeds bijstellen onderweg en heb je een prachtig ontwikkelingstraject afgelegd waarbij je ontzettend veel leerde.


Gebeuren er binnen Pure PowerVrouwen nu geen events meer?

Het zelf organiseren van events heb ik de komende 3 maanden niet gepland. Wel geef ik komende maand nog 2 sessies rond het werken met de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten, georganiseerd door andere organisaties.

Zo begeleid ik 3 juni in Hasselt (Limburg, B) een sessie "werken met de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten" bij Wonderwijven B & NL

En 24-25 mei in Helvoirt (Noord-Brabant, NL) verzorg ik  tijdens de Women’s Gathering voor HSP vrouwen één van de workshops: "Verhoog je trillingsfrequentie met de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten". Dit wordt meteen de grootste sessie ooit die ik begeleidde met deze “coachsessie in een doosje”.

Misschien ontmoet ik je daar.
In ieder geval wens ik je veel genot tijdens deze heerlijke dagen vol lekker weer.


Hartelijke groet,
Anja
>