De formule

Vrouwelijke Kracht CoachKaartenDe belangrijkste formule van deze 99-delige inspirerende kaartenset is de integratie van je rechter hersenhelft (die je intuïtie en emoties bestuurt) en je linker hersenhelft (die zorgt voor de logica en analyse, voor je denken).

Om deze integrale werking te bekomen werd de set met veel zorg en precisie ontwikkeld. Zowel de vrouwenschilderijen (ontworpen door Ros Webb) en de foto’s als de woorden en cijfers op iedere kaart zijn zorgvuldig en doordacht uitgekozen om een optimale stimulans van de combinatie denken/analyse en intuïtie/emoties te creëren.

Onbewuste werking

De Vrouwelijke Kracht CoachKaarten gaan er vanuit dat jij als vrouw alle mogelijkheden en kwaliteiten al in je hebt die nodig zijn om het leven van jouw dromen te leven. Misschien zie je ze op dit moment nog niet. Daarom helpen deze kaarten jou om je onbewuste verdedigingsmechanismen (die de taak hebben om jou te behoeden voor verandering) in verwarring te brengen.

Op die manier krijg je een andere kijk op de situatie, een compleet andere kijk dan je gebruikelijke denkpatronen. Er worden mogelijkheden aangeboord die diep in je onderbewuste verborgen liggen, die je helderheid geven over hoe je vanaf nu op een compleet andere manier verder kunt, vanuit een hoger niveau van zelfbewustzijn.

 

  • >