De Vrouwelijke Kracht ​CoachKaarten on Tour ​​bij​ jouw vrouwengroep

​Probeer de kaarten uit en leer er optimaal mee werken​, samen met andere vrouwen​

De Vrouwelijke Kracht CoachKaarten
​​in jouw vrouwengroep​ uitproberen


​Jij bent Krachtig én Vrouwelijk! ​Leer ​efficiënt en intuïtief werken ​met de kaarten, samen met de vrouwen in jouw vrouwengroep.

​Programma​

Je krijgt uitleg over de ontwikkeling en het gebruik van de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten. Daarna ga je 1-1 aan de slag met de kaarten terwijl Anja superviseert en helpt om via verdiepende vragen tot de essentie van je thema te komen.

Zo worden niet alleen vastgeroeste patronen inzichtelijk; je ontdekt ook welke de oplossing is voor de blokkade die je ervaart. Iedere deelneemster krijgt tijdens deze sessie een persoonlijke coaching.

Na afloop ga je naar huis met inzichten die een vernieuwd blikveld op je leven werpen, zodat je heel gericht de juiste volgende stappen kunt zetten in je groeiproces.

Het is niet nodig de kaartenset aan te kopen. Je kan tijdens deze avond werken met de sets die voor de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten on Tour ter beschikking worden gesteld.

​Liesbet Vanhemel

​ 

Het was een interessante en leerrijke sessie en een goede start om verder te zoeken en te werken. Ik ben blij dat ik gekomen ben. Toen Anja me begeleidde om uit te zoeken wat mijn oplossingenkaart betekende, kwam er echt verdieping in de kaarten. Haar manier van vragen stellen is heel leerrijk.

​Marie-Laure Pacquet

​Barchi​ Architecten

Ik vond het zeer goed om duidelijk te weten hoe te werken met de kaarten. ​De ​sessie heeft me fijne inzichten gebracht. Het eerste deel van de drie van mijn plan van aanpak is al voltooid. De vragen die gesteld werden door een compleet onbekende dame was ook goed. Die kon niet oordelen over mijn verleden, of over mijn gevoelens, maar baseerde zich puur op mijn gestelde vraag.​​​​

​Sandra Herzet

​Computerland

Eerst en vooral: Bedankt! Ik vond het heel leuk om op zo een manier tot inzicht te komen. ​Ik heb er enorm van genoten. ​De valkuil-kaart ​was​ een echt AHA-moment voor mij. De meerwaarde van deze sessie is dat je de ervaringen met andere vrouwen kan delen en de ervaringen van anderen kunnen ook bijkomende inzichten brengen.

>