De Vrouwelijke Kracht CoachKaarten on Tour

Vrouwelijke Kracht CoachKaarten on Tour

Om vrouwen te helpen hun Vrouwelijke Kracht optimaal te ontwikkelen, trekt de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten on Tour doorheen Nederland en België en komt ze bij jou langs!

Op die manier kun jij efficiënt en effectief voordeel halen uit het gebruik van deze bijzondere kaarten en je vrouwelijke kracht maximaal ontwikkelen.

Programma

Je krijgt uitleg over de ontwikkeling en het gebruik van de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten. Daarna ga je 1-1 aan de slag met de kaarten terwijl Anja superviseert en helpt om via verdiepende vragen tot de essentie van je thema te komen.

Zo worden niet alleen vastgeroeste patronen inzichtelijk; je ontdekt ook welke de oplossing is voor de blokkade die je ervaart. Iedere deelneemster krijgt tijdens deze sessie een persoonlijke coaching.

Na afloop ga je naar huis met inzichten die een vernieuwd blikveld op je leven werpen, zodat je heel gericht de juiste volgende stappen kunt zetten in je groeiproces.

Het is niet nodig de kaartenset aan te kopen. Je kan tijdens deze avond werken met de sets die voor de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten on Tour ter beschikking worden gesteld.

Wat vrouwen vertellen over de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten on Tour

“Het was een interessante en leerrijke avond en een goede start om verder te zoeken en te werken. Ik ben blij dat ik gekomen ben. Toen je me begeleidde om uit te zoeken wat mijn oplossingenkaart betekende, kwam er echt verdieping in de kaarten. Je manier van vragen stellen is heel leerrijk.”
– Liesbet Vanhemel

“Ik vond het zeer goed om duidelijk te weten hoe te werken met de kaarten. We waren er ongeveer al een week mee bezig, maar ik denk dat we ze nu optimaal kunnen gebruiken. De avond heeft me fijne inzichten gebracht. Het eerste deel van de drie van mijn plan van aanpak is al voltooid. De vragen die gesteld werden door een compleet onbekende dame was ook goed. Die kon niet oordelen over mijn verleden, of over mijn gevoelens, maar baseerde zich puur op mijn gestelde vraag.”
– Marie-Laure Pacquet, Barchi

Vrouwelijke Kracht CoachKaarten“Voor mij was het boeiend, maar heel confronterend. Dingen gingen dieper tot de kern dan wat ik me had voorgesteld. Op het moment dat je je vinger precies op de pijnlijke plek legde, was voor mij een AAARGH-moment… “
– Lies Thys, Barchi

“Eerst en vooral, Bedankt! Ik vond het heel leuk om op zo een manier tot inzicht te komen. Ook was ik vergeten hoe leuk ik het vind om met kaarten te werken. Ik heb er enorm van genoten. Toen ik de valkuil-kaart trok, was dat een echt AHA-moment voor mij. De meerwaarde van deze sessie is dat je de ervaringen met andere vrouwen kan delen en de ervaringen van anderen kunnen ook bijkomende inzichten brengen”
– Sandra Herzet, Computerland

“De sessie was zeer interessant en leerzaam voor me. Ik zal direct aan mijn vrouwelijke kant werken en mijn leven in balans brengen. Lieve Anja, hartelijk bedankt voor de sessie en je boeiende coaching.”
– Alicja Tomala

Wil je dat de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten on Tour in jouw vrouwengroep langskomt?

Laat het via het formulier hieronder weten en we bespreken de mogelijkheden.

Je naam (*)

Je email (*)

Onderwerp (*)

Bericht

Geef deze code in (*): captcha

 

 

 

>