Familieopstellingen – Opstellingen van het verlangen

FamilieopstellingenIeder mens is een onderdeel van verschillende systemen. Zo ben je een onderdeel van het land waar je woont, de organisatie waarin je werkt, de vereniging waar je lid van bent, het gezin waarin je bent opgegroeid. Ook jouw innerlijke leven vormt een systeem van onderdelen: je gedachten, je gevoelens, je verlangens, je belemmeringen, je gedragingen,…

Soms heb je het gevoel dat je niet kunt zijn wie je bent, dat je niet alle potentie kunt vervullen die binnen in jou besloten ligt. Je loopt tegen steeds terugkerende thema’s of problemen op, ervaart stress of chronische gezondheidsproblemen,… Maar je hebt geen idee waar de oorzaak van het probleem ligt. Vaak ligt die oorzaak verscholen achter je overlevingsmechanismen.

Autonomie vergroten

Opstellen van het verlangen is een doelgerichte manier om te kijken naar de patronen binnen je systeem, om de innerlijke psychische dynamiek, constructieve en destructieve symbiose aan het licht te brengen en autonomie te vergroten.

De oorzaak van het probleem wordt zichtbaar gemaakt waardoor verheldering en diepgaande heling kunnen ontstaan. Het kan je bevrijden van onrust, angst en onmacht en het versterkt je innerlijke rust, je kracht en je zelfvertrouwen.

De praktijk wijst steeds weer indrukwekkend uit hoeveel informatie in opstellingen zichtbaar wordt en hoe sterk mensenlevens kunnen veranderen door het leven van hun volledige potentieel.

De methode van het opstellen van het verlangen werd ontwikkeld door Franz Rupert en is afgeleid van de methode familieopstellingen van Bert Hellinger. Het verschil is dat de opstelling van het verlangen zich richt op je innerlijke beleving en dat je als jezelf in de opstelling staat.

Je kunt deze avond bijwonen als toeschouwer, als representant of als vraaginbrenger.

Meer informatie over opstellingenwerk kun je hier vinden.

Praktisch

FamilieopstellingOpstellingen van het verlangen kan zowel in groep als individueel.

Wij organiseren regelmatig avond-, dag- of weekendsessies.

Wil je graag opstellingenwerk boeken? Voor een weekend is het voldoende dat je minstens 4 mensen bij elkaar brengt. Ik kom dan op de door jou/jullie gekozen plek het weekend opstellingenwerk begeleiden.

Voor een dag(deel) is het voldoende dat je minstens 8 mensen bij elkaar brengt. Ik kom dan op de door jou/jullie gekozen plek het opstellingenwerk begeleiden.

Informatie opvragen of boeking van een individuele of groepssessie kan door je gegevens te mailen via onderstaand formulier.

 

Je naam (*)

Je email (*)

Onderwerp (*)

Je bericht

Geef deze code in (verplicht): captcha

 

>