​Terugbetalingsbeleid


Wij geloven met heel ons hart dat de Pure PowerVrouwen cursussen en trainingen jou de meest effectieve leerervaring geven. Al meer dan 2200 vrouwen volgden met succes een cursus of training bij Anja.

Maar we willen natuurlijk dat jij je zeker genoeg voelt om het zelf uit te proberen!

Daarom hebben we een 100% risico vrije niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt onze online cursussen en trainingen proberen en als je niet tevreden bent, vraag ons dan een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na aankoop.

Als je de opdrachten en oefeningen beantwoordt, ons je notities toont, je uiterste best doet en vind dat wij niet het beste van onszelf hebben gegeven, dan betalen we jou de cursus 100% terug.Jouw succes hangt volledig af van je eigen inspanning, motivatie, commitment en opvolging. Wij kunnen niet voorspellen of garanderen dat je een bepaald resultaat zult behalen, en je aanvaardt ​en begrijpt dat resultaten voor iedereen verschillend zijn. Ieders resultaat hangt af van haar unieke achtergrond, toewijding, verlangen, motivatie, acties en tal van andere factoren. Je gaat er volledig mee akkoord dat er geen garanties zijn voor een ​specifieke uitkomst of resultaten die je kunt verwachten door het ​gebruiken van de informatie die je ontvangt op of door onze website, product of dienst.
Wanneer je een van onze producten aankoopt, begrijp je dat er geen garantie is dat je een bepaald resultaat of uitkomst zult bereiken door eender welke van onze ideeën, tools, strategieën, technieken of aanbevelingen te gebruiken. Wij ​kunnen geen beloften maken of garanties geven over de waarschijnlijkheid van jouw succes, prestatie, persoonlijke groei, emotionele toestand of resultaten van eender welke aard. Je gaat ermee akkoord dat wij niet verantwoordelijk zijn voor jouw eigen beslissingen en eender welk resultaat deze met zich meebrengen. Jij bent volledig verantwoordleijk voor je eigen resultaten.
​Wij tonen testimonials en inzichten van de ervaringen die andere vrouwen met onze producten en diensten hebben en doen dat enkel ​met illustratieve doeleinden. De testimonials, voorbeelden en gebruikte foto's zijn van echte klanten. Ze ​zijn niet bedoeld om te representeren of te garanderen dat huidige of toekomstige klanten dezelfde of ​soortgelijke resultaten zullen ​bereiken. Deze getuigenissen ​dienen enkel ​voor illustratieve doeleinden om te tonen wat mogelijk is.


Copyright 2023 by vzw We Balance - Pure PowerVrouwen

>