Van Loslaten komt LiefdeIk dacht dat ik reeds vele aspecten van het loslaten had geleefd, maar de afgelopen weken ben ik door een heel bijzonder loslaat-proces gegaan, dat ik nog nooit bewust op deze laag beleefd had. Een proces dat een Nieuwe Liefde als gevolg had…

Verwaarloosd

Doordat ik het de afgelopen maanden uitzonderlijk druk had met allerlei projecten, heb ik niet de tijd genomen om me op de juiste manier met mijn huis bezig te houden. Sterker nog: ik had mijn huis echt verwaarloosd. Dingen stapelden zich op, raakten door mekaar; het was één grote chaos en ik was volledig het overzicht kwijt.

De chaos in de veelheid aan projecten waar ik me aan had verbonden werd gereflecteerd in mijn huis. En hoe groter de chaos werd, hoe meer ik er tegenop zag om deze aan te pakken. De stapels werden groter en groter terwijl ook de chaos in mijn hoofd steeds verder groeide.​

Van Loslaten komt Liefde - Pure PowerVrouwen

De chaos bereikte zijn hoogtepunt

En als klap op de vuurpijl (of kers op de taart, het is maar hoe je het bekijkt…) was er ook nog die aardige mooie bijzondere man die me enkele keren mee uit vroeg. Daardoor bereikte de chaos in mijn hoofd zijn hoogtepunt: “Aaarrrggghhh! Hoe krijg ik dit allemaal gehandled in mijn leven?!?”

Dat was het moment dat het GENOEG was. Ja, zo gaat dat vaak in mijn leven. Ik kan ergens heel lang tegenaan hikken, heel lang weerstand tegen bieden, en dan opeens maak ik de keuze: “NU is het GENOEG! Genoeg met weerstand bieden; nu DOE ik er iets aan”.

Eens ik die keuze had gemaakt kwamen dingen in beweging. Ik nam contact op met een poetsbureau en kreeg een godsgeschenk van een poetsvrouw toegewezen. Drie dagen pakten we samen de chaos in mijn huis aan en maakten er opnieuw een geordend geheel van.

Ruimte en lichtheid

Zoveel spullen kon ik tijdens het opruimen loslaten! Het was nodig om verschillende keren met een volle auto naar de kringwinkel te rijden om alles weg te brengen. Zoveel ruimte dat geschapen werd! Heerlijk! Dankbaar dat de spullen ooit een functie in mijn leven hadden gehad, maar nu met Liefde bij iemand anders mochten terechtkomen.

Iedere dag dat we verder raakten met het opruimen in huis, voelde ik ook vanbinnen allerlei processen bewegen. Binnen in mijzelf werd het rustiger, meer geordend – net als in mijn huis – en kon ik nog meer overtuigingen die me niet meer dienden loslaten. Zoveel Ruimte en Lichtheid en Liefde dat er ook vanbinnen bij me vrijkwam!

Van Loslaten komt Liefde - Pure PowerVrouwen

Ruimte voor Liefde

Al jaren werk ik met “Het Geheim van Loslaten”, de 5 stappen-methodiek waarmee je alle dingen die je lastig vindt kunt loslaten in je leven. De onware overtuigingen en lastige emoties die ikzelf en andere vrouwen in al die jaren met deze methodiek hebben losgelaten zijn al niet meer te tellen.

Toch realiseerde ik me ineens dat ik nog nooit zo bewust op de materiële laag van het loslaten heb gewerkt. En het is door op deze materie-laag los te laten dat de rust en de ordening zich ook naar mijn hoofd en emoties doorzette. Ik voelde mijn hart opengaan, voelde dat ik Liefde kon toelaten. En dat zorgde voor iets heel bijzonders…

Want toen ik samen met mijn poetsvrouw de laatste ruimte had geordend en schoongemaakt, ging ze de deur uit en reed ze terug naar huis. Ze was nog geen minuut weg, toen die aardige mooie bijzondere man me liet weten dat hij me heel graag beter wil leren kennen. Alles viel op zijn plek. Dat kon maar gebeuren omdat ik opnieuw ruimte in mijzelf had vrijgemaakt, weer Liefde kon toelaten...

Dankbaar voor het GENOEG

Dus zitten we nu in de fase van elkaar leren kennen, elkaar ontdekken, genieten van elkaar. En nee, ik weet niet of het iets gaat worden met hem op lange termijn; dat zal de toekomst wel uitwijzen.

Feit is wel dat ik nu veel meer openheid voel bij mezelf en voor altijd dankbaar zal blijven voor wat onze ontmoeting met mij gedaan heeft: ze heeft ervoor gezorgd dat ik de keuze maakte dat het GENOEG was met de chaos in mijn huis en mijn leven, dat het tijd was om los te laten en Liefde toe te laten.

Wanneer beslis jij dat iets genoeg is in jouw leven? Laat me weten waar jij genoeg van hebt in jouw leven, wat jij kiest om los te laten, wat jij kiest om te doen.

Laat het loslaten zijn werk doen en geniet van de Liefde die volgt!

Anja​

Tijdens het opruimen kwam ik deze cadeaupakketten tegen; de laatste 5 die overbleven na enkele vrouwenevents die ik de afgelopen maanden begeleidde.

Met heel veel Liefde laat ik ook deze 5 laatste cadeaupakketten los.

Wil jij één van de laatste 5 cadeaupakketten hebben? Kijk dan hier hoe je een kan bekomen.
>