Krijg samen met 200 andere vrouwen
inzicht in jouw hooggevoeligheid met de

Vrouwelijke Kracht Kaarten

tijdens de Women's Gathering


In deze krachtige groepssessie met de Vrouwelijke Kracht Kaarten (de grootste ooit!) neemt Anja je mee op weg naar belangrijke inzichten betreffende jouw hooggevoeligheid. De sessie met deze bijzondere kaarten helpt je om jouw trillingsfrequentie te verhogen en daardoor nog beter in contact te komen met je Vrouwelijke Kracht.


De Vrouwelijke Kracht Kaarten geven je de mogelijkheid tot een leven vol betekenis. Bovendien zorgen de kaarten voor een betere levenskwaliteit doordat ze je een nieuw niveau van zelfbewustzijn helpen krijgen. Tijdens de sessie krijg je concrete handvaten om je doelen echt te bereiken.

Je krijgt uitleg over de ontwikkeling en het gebruik van de Vrouwelijke Kracht Kaarten. Daarna ga je in kleine groepjes aan de slag met de kaarten terwijl Anja begeleidt en helpt om via verdiepende vragen tot de essentie van je thema te komen. Zo worden niet alleen vastgeroeste patronen inzichtelijk; je ontdekt ook welke de oplossing is voor de blokkade die je ervaart.

Na afloop ga je naar huis met inzichten die een vernieuwd blikveld op je leven werpen, zodat je heel gericht de juiste volgende stappen kunt zetten in je groeiproces.

Het is niet nodig de kaartenset aan te kopen. Je kan tijdens deze sessie werken met de sets Vrouwelijke Kracht Kaarten die ter beschikking worden gesteld.
Wat is de Women's Gathering?

Tijdens dit weekend komen gelijkgestemde hooggevoelige vrouwen samen om door de activiteiten die plaatsvinden samen de trilling van het Vrouwelijk Collectief te verhogen. Iedere vrouw die deelneemt levert haar eigen unieke bijdrage aan een positieve sfeer, zonder zweverig te hoeven zijn of doen. Gewoon ook lekker met de voeten op de grond.

Dit Women's Gathering weekend is een weekend van overvloed, waarin je je kunt voeden, laten prikkelen, proeven en vooral genieten en plezier maken. Dit weekend wordt je bewustzijn via diverse ingangen geprikkeld. Dat geeft ons veel inzicht waardoor wij ons lichaam, onze emoties en onze gedachten voortdurend kunnen beïnvloeden en onze eigen trilling kunnen verhogen. Daardoor sta je veel positiever in het leven en trek je de juiste dingen aan. Alles in en om je heen wordt gezonder, heler, en je ervaart zo veel meer levenskracht, blijdschap en moeiteloosheid.

>