Share

De deur is dicht gegaan, het doek is gevallen over de VrouwenPower BootsCamp. Wat was het een bijzonder afscheidsfeest, die allerlaatste editie!

Deze zomer is het 4 jaar geleden dat de VrouwenPower BootsCamp werd geboren. En in die vier jaren heeft deze bijzondere training honderden vrouwen geholpen om hun leven te gaan leiden vanuit hun Vrouwelijke Kracht.


Dankbaar

Met heel veel passie heb ik deze training 4 jaar lang gegeven en ik ben daarin bijgestaan door vele assistenten. Zonder hun hulp had deze training niet kunnen uitgroeien tot wat het geworden is, zonder hen hadden alle deelneemsters niet kunnen deelnemen op de manier zoals ze dat konden doen.

Ik voel me ongelooflijk dankbaar dat ik al deze vrouwen heb kunnen en mogen begeleiden. Het is prachtig hoe ik hen heb zien groeien in hun zachtheid en tegelijkertijd in hun kracht. Ik heb hen in hun Vrouwelijke Kracht zien komen.

Zelf ben ik in mijn trainerschap en mijn vrouwelijke kracht ook enorm gegroeid in deze jaren.

Met gebogen hoofd en handen voor mijn hart zeg ik: dankjewel aan alle vrouwen die dit alles mogelijk maakten.


Innerlijke onrust

Ondanks het feit dat deze training zoveel waardevols bracht aan vrouwen, voelde ik enkele maanden geleden een grote innerlijke onrust omdat ik voelde dat ik mezelf zou tegenhouden in mijn groei wanneer ik zou verdergaan met de VrouwenPower BootsCamp.

Een hele struggle was dat. Want de luide kritische kwebbelstem op mijn rechterschouder riep steeds: “En wat dan met al die vrouwen die zoveel voordeel halen uit deze training? Laat je hen dan zomaar in de steek, gewoon omdat jij harder wil groeien?!?”

Wekenlang werd ik in dit dilemma heen en weer geslingerd tussen deze vrouwen antwoorden bieden op hun vragen en zorgen voor mezelf. En toen, in één keer kwam de klik. Ik besefte dat als ik mezelf toesta om de shift naar een volgende fase te maken, alle vrouwen daarvan kunnen gebruik maken en mee naar deze volgende fase kunnen.

Op dat moment was de beslissing om te stoppen met de VrouwenPower BootsCamp meteen gemaakt.


Nieuwe deur gaat open

Achter iedere deur die dicht gaat, gaat er een andere deur weer open. De volgende fase is dus begonnen. Een fase waarin ik bezig ben met het ontwikkelen van een heel nieuw aanbod. Onder een totaal nieuwe vorm dan wat je van Pure PowerVrouwen gewend bent.

Ik ga er nu nog niet teveel over vertellen. In ieder geval is de zomer goed gevuld met de voorbereidingen voor het nieuwe aanbod! Na de zomer zal je er meer over horen.

Als je op de hoogte wilt blijven van wat er te gebeuren staat, meld je dan hieronder aan. Je ontvangt dan ​de TOP 6 TOOLS die iedere vrouw in haar arsenaal moet hebben om KRACHTIG én VROUWELIJK in het leven te staan. ​En je blijft op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.


En nu ben ik benieuwd waar jij je zomer mee gaat vullen. Ga je lekker ontspannen of gebruik je deze periode om een blik op je carrière of bedrijf te werpen en te kijken hoe je nieuwe stappen kan zetten? Laat het ons weten in het reactieveld hieronder.

Wat je ook gaat doen, ik wens je een prachtige zomer!
Anja


Edit Form
Share
 • Josephine schreef:

  Lieve Anja,
  Gefeliciteerd met je nieuwe stappen. Spannend maar het klinkt ook echt dat je er erg veel zin in hebt.
  Zelf neem ik dit jaar alle ruimte om oude pijnen te verwerken en los te laten en mijn werk ligt dan ook bijna helemaal stil.
  Op naar nieuwe kansen.
  Geniet van je voorbereidingen en dat het je veel moois zal brengen.
  Groetjes, Josephine

 • >