​Online Cursus
​Ontdek je Levensmissie

​We werken hard aan deze pagina. Binnenkort vind je hier meer informatie over de online cursus "Ontdek je Levensmissie".

Pure PowerVrouwen - online cursusOnze garanties

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Pure PowerVrouwen

Wij geloven met heel ons hart dat de Pure PowerVrouwen cursussen en trainingen jou de meest effectieve leerervaring geven. Al meer dan 2200 vrouwen volgden met succes een cursus of training bij Anja.

Maar we willen natuurlijk dat jij je zeker genoeg voelt om het zelf uit te proberen!

Daarom hebben we een 100% risicovrije niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt onze online cursussen en trainingen proberen en als je niet tevreden bent, vraag ons dan een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na aankoop.

Als je de opdrachten en oefeningen beantwoordt, ons je notities toont, je uiterste best doet en vind dat wij niet het beste van onszelf hebben gegeven, dan betalen we jou de cursus 100% terug.

Je kan ons volledige terugbetalingsbeleid hier lezen.

No Fluffy Stuff waarborg

Pure PowerVrouwen

Nee, bij ons geen uitsluitend wazige zaken waarmee je alleen maar in je hoofd blijft zitten en niks concreet realiseert!

Wij geloven niet alleen in een gezonde balans tussen je hoofd en je hart, tussen je vrouwelijke en je mannelijke kant, maar ook in een goed evenwicht tussen de juiste mindset, strategieën en acties. Je gaat dus zeker veel zelf aan de slag!

Onze cursussen, trainingen en producten zijn ontworpen om jou de grootste kans op CONCREET resultaat te bieden!


Ready for it ?!?

Copyright 2023 by vzw We Balance - Pure PowerVrouwen

>