Share

Ik vind het heel belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld. De manier waarop ik dat doe? Ik zeg wel eens grappend: “door Pure PowerVrouwen te kweken”.

Wat ik daarvoor doe is vrouwelijke ondernemers en professionals helpen om meer inkomen in hun bedrijf of promotie op hun werk te krijgen. Door hen te helpen hun communicatie te verbeteren, herkennen ze de patronen waarin zij steeds terechtkomen, zien zij hoe ze reageren op anderen en hoe ze vaak in dezelfde valkuilen stappen.

Zodra ze dat in de gaten hebben, kunnen ze deze patronen veranderen en gaat de kwaliteit van hun gesprekken ineens pijlsnel de hoogte in. Ze weten exact hoe ze het gesprek met hun klanten, hun baas of hun medewerkers stap voor stap kunnen aangaan.

Het resultaat is dat ze hun inkomen beduidend zien groeien of promotie krijgen van hun baas.

 

Wat is jouw bijdrage aan een betere wereld

Waarmee dien jij de wereld? Help je mensen met het ontdekken van hun passie? Help je ouderen zwemmen, voorzie jij mensen dagelijks van brood? Breng je schoonheid in de wereld, help je kinderen opvoeden tot inspirerende wezens of help je levens redden door plasma te geven?

Alles wat jij doet, helpt een ander voort op één of ander gebied. Zelfs als je altijd hebt gedacht dat het allemaal niet zoveel voorstelt wat je doet. Besef dat het écht een verschil maakt!

Zo heb ik zelf jarenlang gedacht dat het allemaal niets uitmaakte wat ik deed, niet beseffende dat velen geïnspireerd raakten door het lef en de kracht waarmee ik mijn leven leid. Inmiddels besef ik dat wel, en zet ik deze waardevolle eigenschap ook in om vrouwen te helpen bij hun kracht te komen, zodat ze het stuur van hun leven zelf in handen kunnen nemen. Pure PowerVrouwen!

Neem deze kans en vertel aan alle Pure PowerVrouwen wat jij doet om de wereld op jouw manier een beetje beter te maken. Laat in het reaktieveld hieronder weten waar jij anderen mee helpt.

Help de wereld nóg beter worden en deel dit artikel op Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Op onze mooie wereld!

Anja

 

Share
 • Arianne van den Berg-Jonkers schreef:

  Ik help het leven voor deze en volgende generaties mooier en prettiger te maken door mensen te laten ontdekken dat ze helemaal perfect zijn, dat ze zich alleen klein houden door hun eigen oordelen.

  En door iets anders. Iedereen wil wel in zijn of haar kracht staan, maar hoe is vaak lastig.

  Ik leer vrouwen hoe ze hun kracht kunnen aanboren en hoe ze de relatie met hun dochters daarvoor kunnen gebruiken. Dit werkt allemaal door in hunzelf, hun relatie(s) en daarmee in de samenleving en wereld.

  Mijn instrument? De menstruatiecyclus.

  Meer info op http://www.013coaching.nl, waarbij de nul voor de cyclus staat en 13 voor transformatie, de kracht van de cyclus.

  Je bent hartelijk welkom om de of je eigen cyclus te ontdekken (ook mannen)

  Arianne van den Berg-Jonkers
  cyclusdeskundige

 • Faye Wessels schreef:

  Super blog Anja! Stilstaan bij je successen is ook stilstaan bij het goeds dat je doet voor deze wereld.

  Waar ik op het moment veel mee bezig ben is mensen te helpen om hun eerste stappen te zetten richting financiële onafhankelijkheid (ook wel financiële vrijheid genoemd). Zo kunnen zij hun tijd gaan besteden aan HUN manier om de wereld beter te maken.

  Wat je wel merkt, als je zegt dat je mensen helpt, is dat het niet geloofd wordt… Ik krijg regelmatig sceptische opmerkingen, omdat ik in het “hokje” gestopt word van mensen die andere mensen geld af willen troggelen door hun een gouden toekomst te beloven.

 • Lidy van Oord schreef:

  Ik help mensen met het vinden hun hun droom( huis). Ik verbind mensen met elkaar . Ik ben vriendelijk en straal dit ook uit. Mijn doel is om straks nog veel meer mensen te helpen. Helpen is heerlijk.

 • Saskia Smet schreef:

  Ik begeleid professionals die anders denken om hun talenten te ontdekken zodat ze resultaten behalen met minder moeite & stress !

 • Het is mijn passie en bijdrage aan de wereld om mensen te inspireren en begeleiden om hun ballast los te laten en weer te bruisen en stralen van geluk. Straal of bruis je momenteel niet? Is het leven zwaar, moeilijk, een gevecht met jezelf, anderen, het leven? Door problemen in je werk, je relaties, je gezondheid/energie? Wil je dingen veranderen maar lukt het niet? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. http://www.happywork.be. Je kan er een gratis e-boek ontvangen met 7 tips voor geluk.

  Ik weet wat het is, ik heb het zelf meegemaakt: lichte burnout, vermoeidheid, relatietroubles, ongelukkig in mijn werk, weinig inkomen als zelfstandige. Op die moeilijke momenten heb ik gelukkig internationaal erkende methodes leren kennen die voor mij toen heel snel een doorbraak gegeven hebben. Al mijn ervaring deel ik nu graag met iedereen die zich daartoe aangetrokken voelt.

  Zoals Albert Schweitzer zei:’Geluk is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt.’ Ik deel heel graag mijn geluk met jou, zodat jij meer gaat stralen en bruisen van geluk en het weer verder kan delen (en vermenigvuldigen) in jouw omgeving. Want geluk is besmettelijk. Zo bouwen we samen aan een wereld waarin iedereen gelukkig mag zijn. Dat is ons geboorterecht. En dat is mijn droom en bijdrage aan een betere wereld!

  Happy groet,
  Annick

 • Carla Van Dyck schreef:

  Inderdaad Anja, in elke vrouw zit een Pure PowerVrouw! Je hoeft alleen maar de eerste stap te zetten om dat te ontdekken.

  Ik help dynamische en gedreven vrouwen van 35+ om de vitaliteit, die ze van nature hebben, te herwinnen. In mijn Vitaliteitsprogramma’s leer je stap voor stap al de facetten van jouw vrouwelijke vitaliteit, in je nieuwe energieke en vitale leefstijl integreren.

  Enjoy Vitality … we do the rest!

 • Gerda Husson schreef:

  Geweldig initiatief Anja,
  Awel ik help vrouwen, kinderen en mannen kennismaken met hun talenten en leer hun hoe ze hun valkuilen dienen te vermijden. Ook geef ik hun een unieke beslissingstool mee. Ik begeleid mensen in het oplossen van blokkades via energetische handelingen Energy-Flow.
  Wil jij meer weten over je bleuprint stuur dan een mailtje met je naam, geboortedatum, plaats en uur en je ontvangt gratis je Human Design Chart en je unieke beslissingstool!
  Deze unieke tools samen met Anja haar krachtige workshop …..vul zelf maar in???

 • Saskia Bas schreef:

  Ik vind het heel belangrijk dat je elke dag kan bezig zijn met je passie en je talenten maar op zo’n manier dat alles in balans is én er dus ook ruimte is voor je familie en je vrienden.
  Mijn belangrijkste klanten zijn ondernemers die kampen met ellenlange werkdagen, veel stress en weinig vrije tijd en die daar verandering in willen brengen.
  Stap voor stap begeleid ik hen naar een meer doelgerichte en efficiënte wijze van werken waardoor hun bedrijf zal groeien én er ruimte vrijkomt voor een persoonlijke leven.

  Saskia

 • >