Share

Heb jij je het meest verbonden met je Mannelijke kracht of hebben eerdere ervaringen in je leven ertoe geleid dat je meer je vrouwenbrein inzet?

We hebben allemaal deze beide kanten in ons, als de twee polen van een magneet. Je zou ze kunnen zien als yin en yang, als zacht en hard, als nacht en dag, als aarde en zon,… (Zonder verder een oordeel te koppelen aan elk van deze uitersten.)


Vrouwelijke en mannelijke energie

Vrouwelijke energie uit zich in zachtheid, voelen, subtiliteit, emoties, introvert zijn. Terwijl je gedrag eerder direct, praktisch, rechtlijnig, rationeel en extravert is wanneer je je meer met de mannelijke kant van je brein verbindt.

Je vrouwelijk kant en je mannelijke kant zijn de twee polen die in ieder van ons schuilen. En het hoeft niet perse zo te zijn dat je je 100% vrouwelijk of 100% mannelijk gedraagt. Nee, je kunt je mate van vrouwelijkheid als het ware plaatsen op een schaal van 0 tot 10, waar 0 staat voor 100% vrouwelijk en 10 staat voor 100% mannelijk. Alle mogelijke waarden daar tussen zijn mogelijk.


Gezond evenwicht

In het ideale geval heb je een gezond evenwicht bereikt tussen je vrouwelijke en je mannelijke kant.

Zelf heb ik me als kind vanuit een overlevingsstrategie sterk verbonden met mijn mannelijke kant. Ik was jarenlang hard, rechtlijnig, rationeel, direct,… Als kind heb je daar niet veel vat op, het gebeurt gewoon.

Maar als volwassen vrouw realiseerde ik me op een gegeven moment dat deze mannelijke manier van in het leven staan me veel nadelen bezorgden. Dus begon voor mij het pad van het ontwikkelen van mijn vrouwelijke kracht. Inmiddels heb ik al een hele tijd een prettig evenwicht tussen beide gevonden.


Vrouwelijke Kracht CoachKaarten

Mijn ervaringen in dit hele ontwikkelingstraject heb ik ingezet bij de ontwikkeling van de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten. Deze kaarten helpen je om kennis en inzichten te krijgen over je vrouwelijke kracht zodat je kunt doorbreken in eender welk gebied in je leven. Ze helpen je een nieuw niveau van zelfbewustzijn te krijgen.

Doordacht en met veel zorg heb ik deze kaartenset ontwikkeld, om te zorgen voor de integratie van je rechter hersenhelft (die je intuïtie en emoties bestuurt, je vrouwelijke brein) en je linker hersenhelft (die zorgt voor de logica en analyse, voor je denken, je mannelijke brein).


Coachsessie in een doosje: gratis sjablonen

Behalve de prachtige vrouwenschilderijen van kunstenares Ros Webb en de prachtige foto’s met associatieve teksten, is er nog een ander aspect dat deze 99-delige CoachKaarten set een bijzondere meerwaarde geeft.

Ik wilde nl een coachsessie in een (prachtig houten Vrouwelijk!) doosje creëren. En dat heb ik gedaan door sjablonen voor verschillende thema’s te maken die je helpen bij het gebruik van de kaarten. Op dit moment zijn deze thema’s beschikbaar:

Sjabloon 1 – Mijn Intentie van Vandaag
Sjabloon 2 – Doel Bereiken
Sjabloon 3 – Relatie Verdiepen of Verbeteren
Sjabloon 4 – Meer Zelfvertrouwen
Sjabloon 5 – Mijn Levensdoel
Sjabloon 6 – Evenwicht tussen Denken en Voelen
Sjabloon 7 – Vrouwelijke Kracht Ontwikkelen

Je kunt deze sjablonen gratis downloaden en wanneer er nieuwe sjablonen worden toegevoegd, wordt je automatisch op de hoogte gebracht.


Werking van de kaarten ervaren

Zit jij in een groep van vrouwen en willen jullie graag de werking van de Vrouwelijke Kracht CoachKaarten ervaren? Dan kom ik jullie tijdens een sessie leren hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze bijzondere tool. Mail me en we maken een afspraak.


Benieuwd!

Nu ben ik benieuwd: ben jij een vrouw die zich vooral met haar vrouwelijk brein verbindt of leef je vaker vanuit je mannelijk brein? Laat het weten in het commentaarveld hieronder en laat ons leren van elkaar!

Als je dit bericht waardevol vindt, deel het dan op je Facebook, LinkedIn of Twitter.


Op jouw Vrouwelijke Kracht!
Anja

Share
 • Inge V. schreef:

  Gefeliciteerd met de geboorte van je prachtige Vrouwelijke Kracht CoachKaarten Anja!

  Ik heb het geluk gehad één van de eerste sets te kunnen hebben. Ik heb al veel kaarten gebruikt, maar geen enkele set is zo duidelijk en veelzijdig in gebruik als deze kaarten. Ze hebben me al grote inzichten gebracht!
  De bijkomende sjablonen zijn echt super. Zo weet ik tenminste hoe ik de vragen op een gestructureerde manier kan stellen. Nu kan ik mijn eigen coach zijn! Wow!

  Veel succes nog!

 • Anja schreef:

  Dankjewel Inge.
  Fijn om te horen dat ze goed werkbaar zijn. Dat was ook mijn intentie tijdens het ontwikkelingsproces.
  Ik wens je er veel diepgang en groei mee!

 • Inge V. schreef:

  Dat zal zeker lukken! Bedankt!

 • Anja schreef:

  Hallo Anja,
  Ik gebruik mijn vrouwelijke brein.
  Ik ben ook zeer blij dat ik een setje kaarten heb kunnen bemachtigen. Ze zien er heel leuk uit, ik heb nog niet veel tijd gehad om mij erin te verdiepen. Ik ga toch al zeker de sjablonen downloaden, dan kan ik meer kanten uit.

 • >

  Verbeter je relatie!

   Download het GRATIS rapport
  '5 misvattingen over mannen'

  & begin vandaag met het verbeteren van je relaties!

  envelope
  envelope

  Don't worry, je gegevens zijn veilig bij ons!