Share

 

 

Onlangs ontving jij het gratis ebook “Pure PowerVrouw in 5 stappen”. (Als je dit nog niet hebt ontvangen, vraag het dan rechtsboven op deze pagina gratis aan.)

Als het goed is, heeft dit jou geholpen je situatie in kaart te brengen en je een nieuwe richting gegeven, nieuwe doelen om naar te streven. Heb jij de eerste stappen richting jouw doelen al gezet?

Dan ben je waarschijnlijk ook goed bezig je eerste (deel)successen binnen te halen.

Voel je je fitter nu je wekelijks aan je conditie werkt of gezonder eet? Heb je meer tijd voor jezelf en je gezin nu je minder moeite hebt om nee te zeggen? Denk je gemakkelijker vanuit mogelijkheden en heb je daardoor succes geboekt met je eigen bedrijf?

Door je successen uit te spreken, geef je erkenning aan wat je bereikt hebt. Jezelf dit schouderklopje geven en dit delen met anderen, zorgt ervoor dat je op een hoger energieniveau gaat leven en dat je nog meer succes zal hebben.

Het zorgt voor een sneeuwbaleffect. Gebruik deze mogelijkheid!

 

1. Welke 3 stappen heb jij gezet richting je doelen?


2. Welk (deel)successen behaalde je reeds?


3. Wat zou jij aan een andere Pure PowerVrouw vertellen over het ebook “Pure PowerVrouw in 5 stappen”?

 

Deel je antwoord op deze 3 vragen in het commentaarveld hieronder, zodat je andere Pure PowerVrouwen inspireert om ook het stuur in eigen handen te nemen en in actie te schieten.

 

Op jouw succes!
Anja

Share
 • Irma Verdonk schreef:

  1. Ik heb vorige week voor de eerste keer nee gezegd tegen mijn baas toen hij vroeg om mijn vrije dag in te trekken. Ik was wel heel nerveus, maar was heeeel blij toen ik het had gedaan.
  Ook denk ik nu wat meer “ik kan het wel”, terwijl ik bij iets nieuws altijd van mezelf dacht “ik begin er maar niet aan want ik zal het toch niet kunnen”.
  2. Het geeft me veel meer zelfvertrouwen en ik denk dat het nu de volgende keer gemakkelijker voor mij is om weer voor mezelf op te komen.
  3. Vraag het onmiddellijk aan, want het helpt je echt vooruit!

 • Haydee schreef:

  Hallo,
  1) Vooral mezelf gezegd dat het me lukt, dat het kan, dat ik sterk ben. Ik ga meer mijn zin doen, als een vriendin vraagt om naar daar of daar te gaan en ik heb daar geen zin in. Vroeger ging mee, nu zeg ik al dat ik niet kan.
  2) Ik sta sterker in mezelf, snoep ook niet veel meer en eet meer gezondere voeding. Echt afgevallen ben ik nog niet maar ik voel me beter dat ik dit kan. Vroeger herviel ik veel sneller. En ik doe nu meer waar ‘ik ‘zin’ in heb, al gaat het om kleine dingetjes.
  3) Het is de moeite om te lezen want je steekt er dingen van op. En die pas je dan toe in je leven, het zijn kleine zaken waarmee je begint en dan zie je verder waar je komt.
  Echt wel de moeite om te lezen, duidelijk en simpel begrijpend uitgelegd, tof.

 • Karina schreef:

  1. Ik heb eindelijk, na een paar weken uitstellen, het boek afgedrukt en een eerste keer doorgelezen. Vandaag ga ik er actief mee aan de slag.
  2. Dit is al een eerste succes, want mijn weerstand om (niet alleen) na te denken over mijn situatie en er effectief ook iets aan te doen is groot.
  3. Het boek is duidelijk en direct, zonder psychobabbel, en reikt je handige en doeltreffende tips aan om je leven echt in de hand te nemen.

 • ann schreef:

  1. het lezen van het boek heeft mij aangezet om mijn reeds behaalde successen neer te pennen, want dat stelde ik steeds weer uit.
  2. Ik heb een einde gemaakt aan mijn relatie die mij in mijn persoonlijke groei tegenwerkte.
  3. Ik heb een fietsvakantie geboekt voor september 2012 (alleen op reis gaan daar droomde ik van)
  4. voor ik nu ja zeg, overweeg ik nu heel goed of ik dat eigenlijk wel wil
  5. en er is nog zoveel meer waar ik ben in gegroeid
  6. ik zou iedereen aanraden het boek te lezen en ermee aan de slag te gaan, het is echt de moeite waard. Maar het is een weg die je moet blijven bewandelen en vooral volhouden en geloven in jezelf en het positieve in het leven en jezelf.
  Ik zou zeggen ‘dames ga ervoor, want jullie zijn het waard’.

 • >