Pure PowerVrouwen

​​Loslaten

​"Je moet het loslaten"

​... hoe vaak zeg je dat zinnetje tegen jezelf of hoor je het van andere mensen om je heen? Maar hoe DOE je dat dan?! ​Of het nu gaat om het loslaten van je verleden, het loslaten van negatieve emoties, van mensen of van materiële zaken, wij hebben er moeite mee.

Maar hoe komt het dat loslaten zo lastig is en wat betekent loslaten precies? Zijn er manieren die je kan hanteren om los te laten? Op deze pagina vind je aankondigingen van blogartikels over alles wat met loslaten te maken heeft en vind je antwoorden terug op deze vragen en nog veel meer over loslaten.

Heb jij vragen over dit onderwerp? Wil je meer informatie of wil je gewoon je mening kwijt? Aarzel dan niet om een comment achter te laten onder de blogartikels.Het geheim van loslaten​

​Als je je vasthoudt aan negatieve situaties, gevoelens, gedachten dan merk je dat je er niet gelukkiger van wordt. Ik wil juist dat JIJ gelukkig bent. Daarom deel ik graag de 5 stappen om te leren loslaten met je mee in Het geheim van loslaten. Zo kom je ook gelijk achter het geheim van loslaten. Ik zal je niet langer ophouden, take a seat, let’s start!


Afscheid - het definitieve loslaten​


​Afscheid nemen is moeilijk. Van je geliefden, dierbaren of zelfs van objecten die een betekenis voor je hebben. Het doet pijn, maar je bent niet alleen. Elke vrouw heeft het wel eens meegemaakt. In Het definitieve loslaten deel ik mijn ervaring over het afscheid nemen van mijn vader. Ik hoop je hierbij te kunnen helpen om ook iets voor jezelf uit mijn verhaal te halen, al is het maar dat je je niet meer alleen voelt hierin. Ik sta bij je. Lees je mee?​Het leven stelt je op de proef​

​​Wanneer je de keuze maakt om los te laten zal het leven je op de proef stellen. Kan je trouw blijven aan je keuze? Of geef je het op wanneer het lastiger wordt? Het leven stelt je op de proef, maar jij bent sterker dan dat. Ook ik heb het meegemaakt. Wil je weten op welke manier? In Het leven stelt je op de proef vind je mijn ervaringen hierover. 


​​Loslaten is respect hebben

​​De mensen in jouw leven zijn er voor een reden. Sommige zijn er voor eeuwig, van sommige leer je en van sommige groei je uit elkaar om te zien wie jij echt bent en om te zien bij wie je hoort of niet. Vroeger vond ik het heel lastig om mensen los te laten, maar ik merkte nadien dat als ik respect had voor mezelf, dat ik niet hoef te treuren over de personen die weggaan. Daar lees je meer over in Loslaten is respect hebben. Besef dat iedereen zijn of haar eigen pad volgt, wat soms kan betekenen dat ze geen plaats meer hebben op jouw pad. En dat is helemaal niet erg.​De reden waarom loslaten​ zo moeilijk is

​​Waarom is loslaten zo moeilijk? In dit blogartikel leer je er alles over. Ik vertel er welke voordelen het met zich meebrengt als je leert om los te laten, hoe het komt dat wij het zo moeilijk vinden en de stappen die je kan volgen om los te laten. Benieuwd? Let’s read in De reden waarom loslaten zo moeilijk is.


Copyright 2023 by vzw We Balance - Pure PowerVrouwen

>