30 VrouwenPower BootsCamp

Share

De Allerlaatste VrouwenPower BootsCamp

Welkom bij de ALLERLAATSTE gratis VrouwenPower BootsCamp van 5 juni 2016!

  • Wil je meer balans? Meer tijd voor jezelf? Meer loslaten? Meer zelfvertrouwen?
  • Wil je wat vaker NEE kunnen zeggen?
  • Heb je een droom die je maar niet tot leven kan brengen?
  • Verlang je ernaar dat er iets verandert in je leven, maar weet je niet te duiden wat dat precies is, of hoe je er kan geraken?
  • Wil je steviger in je vrouwelijke kracht staan en je bewust worden van je vrouwelijke identiteit?

Als je JA hebt geantwoord op 1 van deze vragen ben je niet alleen! Samen met jou antwoorden honderdduizenden vrouwen hier ook JAAA! op.

De VrouwenPower BootsCamp is een uniek en dynamisch trainingsevenement voor vrouwen die meer balans willen krijgen in hun relaties, gezondheid, werk, financiële situatie… Als jij nog niet de juiste balans hebt bereikt, dan is dit evenement jou op het lijf geschreven!

VrouwenPower BootsCamp

Programma

De VrouwenPower BootsCamp helpt vrouwen die meer evenwicht willen krijgen in hun leven door het optimaal inzetten van hun vrouwelijke kracht. Het overdragen van kennis, zelf actief bezig zijn met je eigen vraagstukken én ervaringen delen met gelijkgestemde vrouwen, dat maakt de VrouwenPower BootsCamp tot een waardevolle investering in jouw leven.

In de VrouwenPower BootsCamp krijg je manieren aangereikt om te herkennen wat jou van je evenwicht weerhoudt en hoe je voorbij gaat aan die blokkades. Je krijgt concrete, handige tools en strategieën aangereikt zodat je kunt creëren wat jij nodig hebt in je leven.

Wanneer en waar

Zondag 5 juni 2016 van 10u tot 17u in Eindhoven (Nederland). De exacte plaats wordt je bekend gemaakt na inschrijving.

Investering

Deze VrouwenPower BootsCamp kan jij GRATIS volgen. De normale waarde is €175,-.  Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan als je erbij wilt zijn!

VrouwenPower BootsCamp

 

Share
  • >